ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ | ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Στις “Γλυκές Φατσούλες” φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε στο παιδί τα ερεθίσματα εκείνα που θα του επιτρέψουν να αναπτύξει την προσωπικότητά του, εφοδιάζοντάς το παράλληλα με γνώσεις και αρχές που θα το συνοδεύουν για μια ζωή.

“Γλυκές Φατσούλες” γεννήθηκαν το 1993 από την ανάγκη μου να δημιουργήσω ένα χώρο ζεστό, όμορφο και λειτουργικό, ο οποίος θα περιβάλλει το παιδί, σε κάθε του βήμα, με αγάπη, φροντίδα και εξατομικευμένη προσοχή στις ανάγκες του.

Από την αρχή της λειτουργίας μας, φιλοδοξία δική μου και όλων των συνεργατών είναι να εξασφαλίσουμε στους μαθητές μας ένα περιβάλλον που θα τους προσφέρει αγάπη, κατανόηση, αναγνώριση, καθώς και τα ερεθίσματα εκείνα που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά τους.

Στόχος μας είναι το σχολείο να αποτελεί ένα χώρο όπου γονείς και εκπαιδευτικοί συνεργάζονται αρμονικά, συμπληρώνοντας ο ένας το έργο του άλλου και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν στο παιδί να αναπτυχθεί σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά.

Έχοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου, πολυετή εμπειρία, αλλά και επίγνωση του καθοριστικού ρόλου μας στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών, φροντίζουμε να είμαστε διαρκώς δίπλα στον κάθε γονιό, καλλιεργώντας μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αγάπης και σεβασμού.

Αυτή ακριβώς η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, άλλωστε, είναι αυτή που μας εμπνέει σταθερά και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για διαρκή βελτίωση, ελπίζοντας ότι οι αναμνήσεις από το πρώτο σας σχολείο θα σας συντροφεύουν γλυκά για μια ζωή…

Σχετικά με τα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ...

Τα Νότια Προάστια των Αθηνών είναι ένα συγκρότημα δήμων, οικοδομημένων νότια του κέντρου της Αθήνας, ανάμεσα στον Υμηττό και το Σαρωνικό. Αρχικά ξεκίνησε η οικοδομική δραστηριότητα με αφορμή την εγκατάσταση του αεροδρομίου του Ελληνικού, αλλά σύντομα διαμόρφωσαν ένα ιδιαίτερο ύφος δόμησης, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα. Σήμερα το αεροδρόμιο λειτουργεί ως εκθεσιακό πάρκο.

Τα Νοτία Προαστία χαρακτηρίζονται οι περιοχές που βρίσκονται στα νοτιοδυτικά και νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, και περιλαμβάνουν του δήμους Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βάρκιζας, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου, Αγίου Δημητρίου, Ηλιούπολης, και Αργυρούπολης.

Η παραλιακή ζώνη των Νοτίων Προαστίων αποτελεί οικιστικά την πιο ακριβή περιοχή των Αθηνών μαζί με τα βόρεια προάστια, χάρη στην πλούσια νυχτερινή ζωή, τα πολυτελή καταστήματα και ξενοδοχεία, τις παραλίες και την σχετικά κοντινή απόστασή της από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Συγκεντρώνει πληθώρα κόσμου το καλοκαίρι και εξυπηρετείται από το τραμ με αφετηρίες τον Πειραιά και την Πλατεία Συντάγματος και τέρμα το Ασκληπείο Βούλας, παράλληλα με το υφιστάμενο δίκτυο λεωφορειοδρόμων.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ .

Νηπιαγωγείο Παιδικός Βρεφικός Σταθμός. Το σχολείο μας εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων: ΑΛΙΜΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΒΟΥΛΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΑΜΦΙΘΕΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΔΑΦΝΗ, ΥΜΗΤΤΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΚΟΥΚΑΚΙ.