ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ | ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΙΜΟΣ

γεννήθηκαν το 1993 από την ανάγκη μου να δημιουργήσω ένα χώρο ζεστό, όμορφο και λειτουργικό, ο οποίος θα περιβάλλει το παιδί, σε κάθε του βήμα, με αγάπη, φροντίδα και εξατομικευμένη προσοχή στις ανάγκες του.

Από την αρχή της λειτουργίας μας, φιλοδοξία δική μου και όλων των συνεργατών είναι να εξασφαλίσουμε στους μαθητές μας ένα περιβάλλον που θα τους προσφέρει αγάπη, κατανόηση, αναγνώριση, καθώς και τα ερεθίσματα εκείνα που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά τους. Στόχος μας είναι το σχολείο να αποτελεί ένα χώρο όπου γονείς και εκπαιδευτικοί συνεργάζονται αρμονικά, συμπληρώνοντας ο ένας το έργο του άλλου και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν στο παιδί να αναπτυχθεί σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά.

Έχοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου, πολυετή εμπειρία, αλλά και επίγνωση του καθοριστικού ρόλου μας στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών, φροντίζουμε να είμαστε διαρκώς δίπλα στον κάθε γονιό, καλλιεργώντας μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αγάπης και σεβασμού.

Αυτή ακριβώς η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, άλλωστε, είναι αυτή που μας εμπνέει σταθερά και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για διαρκή βελτίωση, ελπίζοντας ότι οι αναμνήσεις από το πρώτο σας σχολείο θα σας συντροφεύουν γλυκά για μια ζωή…

Με εκτίμηση,

Ζουμάκη Μαρία
Διευθύντρια

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΙΜΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ