ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΙΜΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

"Μέσα σε κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας αυθεντικός μουσικός που περιμένει να γεννηθεί την κατάλληλη στιγμή για να ξεπροβάλλει."

Στις η μουσική μέσα από το σύστημα Carl Orff είναι προτεραιότητα και πραγματοποιείται από εξειδικευμένη Καθηγήτρια Μουσικής Αγωγής. Τραγούδι, ανάπτυξη της ρυθμικής ικανότητας, χορός αλλά και επαφή με κρουστά όργανα είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να αφυπνιστεί το σώμα, ο νους και τα παιδιά να απολαύσουν τα οφέλη αλλά και τη μαγεία της μουσικής.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας στην εποχή μας αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για την περαιτέρω εξέλιξη και ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού. Έτσι, τα παιδιά μας από πολύ μικρά αρχίζουν, παράλληλα με τη μητρική τους γλώσσα, την εκμάθηση της Αγγλικής και, προαιρετικά, της Γερμανικής από εξειδικευμένες καθηγήτριες. Το μάθημα των ξένων γλωσσών διεξάγεται με τρόπο βιωματικό μέσα από παραμύθια, τραγούδια, κινητικά παιχνίδια, ζωγραφική και άλλα διδακτικά μέσα, τα οποία επιλέγονται με τρόπο ώστε να ενισχύεται το εσωτερικό κίνητρο του παιδιού για την εκμάθηση της γλώσσας.

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό στους αντίστοιχους τομείς.

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το μάθημα γίνεται σε εξωτερικές εγκαταστάσεις κλειστού κολυμβητηρίου από εξειδικευμένους και έμπειρους προπονητές .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Οι επισκέψεις μας γίνονται σε:

"Εκπαίδευση είναι ό,τι επιβιώνει, όταν όλα όσα έχουμε μάθει έχουν ξεχαστεί"